Dinasty Books Proeditura si Tipografie

Colectii

Mergi la pagina principala »

  • Suna-ne la: 0723 61 41 83
 
Cos de cumparaturi (0 item)
Cosul meu

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Sunteti momentan pe :

Ocultismul

Ocultismul

Ocultismul

Disponibilitate: In stoc

-
+
39,00 RON
Sper că această carte va risipi multe dintre părerile greşite ale marelui public privitoare la Magie şi va permite, poate, înţelegerea profunzimii sale spirituale.
 

   Sper că această carte va risipi multe dintre părerile greşite ale marelui public privitoare la Magie şi va permite, poate, înţelegerea profunzimii sale spirituale.

Nădăjduiesc, ca cititorul să descopere în cadrul lucrării lui Wilson, citind printre rânduri, faptul că toţi oamenii, indiferent de vârstă, sex, rasă sau religie, posedă o facultate naturală, un aşa-numit „al şaselea simţ“, dar pe care din comoditate, l-au negat, lăsându-l deoparte o dată cu primii paşi făcuţi pe calea adolescenţei.

Anii copilăriei, unde spiriduşii şi zânele abundau, unde Moş Crăciun ne răsplătea în fifi ecare noapte Sfântă de Crăciun, unde Îngerii veneau şi ne vegheau, toate acestea odată negate, rup pentru totdeauna şi fără de întoarcere, Calea către celelalte lumi magice, lumi ce cu toţii le-am văzut deseori în copilăria noastră.

Se pare că odată cu adolescenţa, transformările din noi şi dorinţele arzătoare de a reuşi în această viaţă tumultuoasă ne fac să ignorăm puterea acestora şi, în final să-i uităm pentru totdeauna. Odată cu ei, o parte din capacităţile noastre, din grandoarea copilăriei şi din puterea de a simţi şi „altfel“, dispar defifi nitiv.

Ocultismul este o carte genială şi sinceră... este o lucrare esenţială pentru toţi cei pasionaţi de vastul domeniu al ocultismului şi de tărâmul magiei, pe care autorul le abordează cu profunzimea unui maestru iniţiat în tainica lume a alchimiei. Teodor Vasile, D.Sc., Ph.D

 

http://www.bookblog.ro/x-cristi-mitran/ocultismul/

Mai multe informatii

Produs Precomanda Nu

Etichete produs

Foloseste spatii intre etichete. Foloseste apostrof (') pentru fraze.

  • Livrare Rapida prin Fan Curier
  • 15 Zile drept de retur
  • Plata Cu Cardul prin euplatesc.ro
  • Cele Mai Bune Preturi si cele mai mari reduceri

Contact

Adresa: Strada Baiculesti Nr. 1, Sector 1, Bucuresti

E-mail: marketing@proeditura.ro

Ai intrebari? Suna-ne la: 0723 61 41 83