Dinasty Books Proeditura si Tipografie

Colectii

Mergi la pagina principala »

  • Suna-ne la: 0723 61 41 83
 
Cos de cumparaturi (0 item)
Cosul meu

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Sunteti momentan pe :

Kama Sutra Pozitiilor Sexuale

Kama Sutra Pozitiilor Sexuale

Kama Sutra Pozitiilor Sexuale

Disponibilitate: Nu este in stoc

95,37 RON
Oamenii sunt atât de ne-inventivi, încât iau de bun faptul că repetând la nesfârşit aceleaşi lucruri, devin din ce în ce mai interesanţi. De aceea îţi spun că prietena ta este plină de compasiune – ea nu ţi-a spus decât că eşti puţin cam plictisitor. Eu îţi spun că eşti cât se poate de plictisitor.
 

Oamenii sunt atât de ne-inventivi, încât iau de bun faptul că repetând la nesfârşit aceleaşi lucruri, devin din ce în ce mai interesanţi. De aceea îţi spun că prietena ta este plină de compasiune – ea nu ţi-a spus decât că eşti puţin cam plictisitor. Eu îţi spun că eşti cât se poate de plictisitor.

Când au venit în Orient misionarii occidentali, orientalii au descoperit că ei nu cunoşteau decât o singură postură pentru a face credinţă – femeia dedesubt iar bestiile acelea urâte deasupra delicatei femei. De aici a luat numele de „poziţia misionarului." India este un tărâm străvechi şi leagănul multor ştiinţe, mai ales al sexologiei. De cinci mii de ani există o carte de o imensă importanţă, aparţinându-i lui Vatsyayana. Titlul cărţii este Kamasutra, sugestii pentru a face credinţă. Şi ne vine de la un om cu o profundă capacitate de meditaţie – el a creat optzeci şi patru de poziţii pentru a face credinţă. Evident, poziţiile trebuie schimbate; altfel, în mod sigur vei fi plictisitor. Vatsyayana recunoaşte faptul că aceleaşi poziţii pentru credinţă creează plictiseală, un sentiment stupiditate totală, pentru că faci tot timpul acelaşi lucru. El a inventat optzeci şi patru de poziţii pentru ca viaţa sexuală a cuplurilor să fie puţin mai interesantă. Nimeni, din întreaga lume, nu a mai scris o carte de calibrul Kamasutrei. Însă şi aceasta a fost concepută de către un om de o imensă claritate, cu un caracter profund meditativ.

--OSHO--

Mai multe informatii

Produs Precomanda Nu

Etichete produs

Foloseste spatii intre etichete. Foloseste apostrof (') pentru fraze.

  • Livrare Rapida prin Fan Curier
  • 15 Zile drept de retur
  • Plata Cu Cardul prin euplatesc.ro
  • Cele Mai Bune Preturi si cele mai mari reduceri

Contact

Adresa: Strada Baiculesti Nr. 1, Sector 1, Bucuresti

E-mail: marketing@proeditura.ro

Ai intrebari? Suna-ne la: 0723 61 41 83