Bine ati venit la Dinasty Books Proeditura si Tipografie

Mai multe poze

TESLA, biografia unui geniu

Author: Marc J. Seifer

ISBN: 978-973-145-114-5

Fii primul care evalueaza acest produs.

39,00 RON

Reducere 35% la plata online cu card bancar prin EuPlatesc.ro

Disponibilitate: In stoc

Descriere pe scurt

Nikola Tesla (1856-1943), creditat ca fiind izvorul de inspiratie pentru crearea radioului, robotilor si chiar a radarelor, a fost numit sfântul protector al electricitãtii moderne....

Descriere

Detalii

Nikola Tesla (1856-1943), creditat ca fiind izvorul de inspiratie pentru crearea radioului, robotilor si chiar a radarelor, a fost numit sfântul protector al electricitãtii moderne. Bazatã pe materiale originale si care nu au mai fost disponibile anterior, aceastã carte îndelung aclamatã este biografia completã a omului considerat de cãtre multi pãrintele fondator al tehnologiei electrice moderne. Printre creatiile lui Tesla s-au numãrat transportul curentului alternativ, iluminatul cu lãmpi fluorescente si neon, telegrafia fãrã fir si turbinele gigantice care valorificã puterea cascadei Niagara.

Deoarece viata lui Tesla este atât de complexã si controversatã gândindu-ne la întrebãri cum ar fi dacã Tesla a primit impulsuri din spatiul extraterestru, de ce a esuat în cele din urmã în parteneriatul sãu cu J.P. Morgan în construirea unui sistem global multifunctional de distribuire fãrã fir a energiei electrice si informaþiilor, care a fost relatia sa precisã cu Robert si Katharine Johnson si ce anume s-a întâmplat cu sistemul de armament pe bazã de fascicul de particule si cu documentele secrete, atât în timpul vietii sale, cât si imediat dupã moartea sa.
Parcurgând aceastã lucrare veti descoperi întâmplãri si mistere nediscutate pânã acum, ce tin de viata si realizãrile lui Nikola Tesla. Pentru a vã atrage mai mult atentia asupra vietii si activitãtii sale, dacã mai era nevoie, privind natura acestui mare inventator, mi-am permis sã vã citez câteva din afirmatiile sale. Ele vor spune totul.

 „Energia electricã este omniprezentã, în cantitãti nelimitate si poate propulsa toate masinile din lume fãrã utilizarea petrolului, cãrbunelui, gazului metan sau a oricãrui alt combustibil.”
Vã recomand lectura acestei lucrãri ce zugrãveste viata unui om de geniu, considerat ca fiind unul dintre cei mai mari inventatori ai acestei planete si pe care, totusi, societatea a cãutat sã-l „ascundã” sau sã-i minimalizeze opera.


Teodor Vasile, D. Sc., Ph.D.

 

MARC J. SEIFER este o autoritate recunoscutã în viata lui Nikola Tesla. Este autorul unui numãr de peste saptezeci de scrieri stiintifice, iar lucrãrile sale au fost publicate de numeroase reviste.

 

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Produs PrecomandaNu

Recenzii

Scrie propria ta recenzie

Faceti recenzie la: TESLA, biografia unui geniu

Etichete produs

Foloseste spatii intre etichete. Foloseste apostrof (') pentru fraze.

  • Reduceri