Bine ati venit la Dinasty Books Proeditura si Tipografie

Ofertele saptamanii

Ofertele saptamanii

Seteaza descrescator

4 Articol(e)

 • TESLA, biografia unui geniu

  Nikola Tesla (1856-1943), creditat ca fiind izvorul de inspiratie pentru crearea radioului, robotilor si chiar a radarelor, a fost numit sfântul protector al electricitãtii moderne. Bazatã pe materiale originale si care nu au mai fost disponibile anterior, aceastã carte îndelung aclamatã este biografia completã a omului considerat de cãtre multi pãrintele fondator al tehnologiei electrice moderne. Printre creatiile lui Tesla s-au numãrat transportul curentului alternativ, iluminatul cu lãmpi fluorescente si neon, telegrafia fãrã fir si turbinele gigantice care valorificã puterea cascadei Niagara.

  CUS0053
  39,00 RON
 • Cartea Cartilor

  Foarte multe secrete, care ar fi putut sa grabeasca evolutia omenirii, au fost tinute ascunse timp de milenii, de teama ca dezvaluirea lor va provoca un cataclism. Aceste secrete erau detinute de oameni de o mare intelepciune, in sanctuare a caror destinatie putina lume o cunostea.

  CUS0048
  45,00 RON
 • Londinos

  Să zugrăveşti istoria Londrei, de la întemeiere până în prezent, poate părea lucru dificil. Dar romanul lui Bob Garcia este un pariu câştigat, o misiune de care s-a achitat cu incontestabilă virtuozitate.
  CSN0027
  24,30 RON
 • Alabama Song

  Gilles Leroy spune foarte clar că trebuie să citim Alabama Song ca pe un roman, deoarece nu este o biografie a Zeldei Fitzgerald ca personaj istoric.
  CSN0025
  18,00 RON

Seteaza descrescator

4 Articol(e)

 • Reduceri

Nu exista produse conform criteriilor selectate.