Bine ati venit la Dinasty Books Proeditura si Tipografie

Oferte

Oferte

Seteaza descrescator

5 Articol(e)

 • Camille Claudel – Auguste Rodin

  Camille Claudel şi Auguste Rodin – două spirite neliniştite, două genii ale sculpturii… Soarta a vrut ca cei doi să se întâlnească… Camille descoperă foarte curând că maestrul Rodin nu-i este indiferent, iar Rodin „sculptorul bărbos“, simte, la rândul său că înflorea în preajma tinerei sale asistente. El, autodidactul, care nu învăţase arta la şcoală, chiar suferea de un complex de inferioritate în preajma tinerei Camille, o persoană atât de cultivată.

  CIC0005
  21,60 RON
 • Grace Kelly – Rainier al III-lea de Monaco

  Născută într-o familie de origine irlandeză, Grace Kelly a plecat la New York în 1947 şi a intrat la Academia de Arte Dramatice, fiind în acelaşi timp manechin pentru a-şi finanţa studiile; doi ani mai târziu a debutat pe Broadway. A jucat în câteva filme şi, în 1953, a devenit actriţa preferată a lui Alfred Hitchcock. În 1955, a primit Premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă în filmul The Country Girl.  Invitată de onoare la Festivalul de la Cannes, îl întâlneşte pe suveranul principatului Monaco, iar în ziua de 18 aprilie 1965, Grace Kelly se căsătoreşte cu prinţul Rainier în  catedrala din Monaco, sub privirile a treizeci de milioane de telespectatori de pe întreg mapamondul.

  Star de legendă, Grace Kelly a avut un destin la care încă mai visează multe femei. Moartea accidentală a făcut din ea un mit, o icoană în întreaga lume.

   

  CIC0004
  21,60 RON
 • Marcel Cerdan - Édith Piaf

  Pumnii lui Marcel Cerdan fac ravagii în ringurile din Africa de Nord, din Franţa şi din Europa. Glasul divinei Édith Piaf vrăjeşte inimile pe scenele de music hall din Paris. "Bombardierul marocan" şi "Micuţa Piaf", Marcel şi Édith, nu au decât un singur vis – să cucerească America. Şi-l vor realiza împreună.

  CIC0003
  21,60 RON
 • Mic dictionar de expresii esentiale

  Dicţionarul grupează locuţiunile şi expresiile esenţiale folosite cel mai frecvent în vorbire şi în operele literare.
  MDE001
  13,50 RON
 • Pictorul Eugen Bratfanof

  După mai mult de 10 ani de la apariția albumului de artă despre pictorul Eugen Bratfanof, Dinasty Books Proeditură și Tipografie revine cu o nouă ediție - completată, coordonată și editată de către criticul de artă și scriitorul Tudor Octavian.
  AEB-1566
  130,00 RON

Seteaza descrescator

5 Articol(e)

 • Reduceri

Nu exista produse conform criteriilor selectate.