Bine ati venit la Dinasty Books Proeditura si Tipografie

Mai multe poze

Stapanirea de sine prin autosugestie constienta

Author: Emile Coue

ISBN: 978-606-94298-0-8

Fii primul care evalueaza acest produs.

19,00 RON

Reducere 35% la plata online cu card bancar prin EuPlatesc.ro

Disponibilitate: In stoc

Descriere pe scurt

Vă invit, așa cum îmi invit adeseori publicul, să intrați în această magică lume, permițându-mi să-l parafrazez pe marele savant Albert Einstein: „Poți să trăiești această viață ca pe un continuu A...

Descriere

Detalii

Vă invit, așa cum îmi invit adeseori publicul, să intrați în această magică lume, permițându-mi să-l parafrazez pe marele savant Albert Einstein: „Poți să trăiești această viață ca pe un continuu Act de Magie, sau poți să nu vezi nimic magic în ea”. [...]

Noi înșine putem decide cum să ne trăim această viață. O putem vedea ca pe o binecuvântare și să ne bucurăm în fiecare clipă de ea sau putem să o vedem ca pe un blestem și să suferim nevăzând frumosul, indiferent de darurile primite.

Un lucru ar mai fi de spus: v-ați închipuit vreodată cum ați arăta dacă gândurile și vorbele dumneavoastră s-ar întipări pe pielea dumneavoastră, dacă ar fi văzute? Ce ar crea ele? Gândiți-vă  că  aceste gânduri rămân întipărite în mintea noastră și creează la rândul lor o lume nevăzută, dar care ne influențează într-un mod direct. Nespus, nevăzut... dar existent!

Așadar, vă  îndemn la această ușoară lectură, pe înțelesul tuturor și de folos pentru toți aceia ce vor să devină mai sănătoși, mai puternici și mai fericiți!

 

Teodor Vasile, D.Sc., Ph.D.

6-7 februarie 2017

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Produs PrecomandaNu

Recenzii

Scrie propria ta recenzie

Faceti recenzie la: Stapanirea de sine prin autosugestie constienta

Etichete produs

Foloseste spatii intre etichete. Foloseste apostrof (') pentru fraze.

  • Reduceri

Nu exista produse conform criteriilor selectate.