Bine ati venit la Dinasty Books Proeditura si Tipografie

Mai multe poze

Londinos

Author: Bob Garcia

ISBN: 973-978-145-085-8

Fii primul care evalueaza acest produs.

24,30 RON

Reducere 35% la plata online cu card bancar prin EuPlatesc.ro

Disponibilitate: In stoc

Descriere pe scurt

Să zugrăveşti istoria Londrei, de la întemeiere până în prezent, poate părea lucru dificil. Dar romanul lui Bob Garcia este un pariu câştigat, o misiune de care s-a achitat cu incontestabilă virtuo...

Descriere

Detalii

Să zugrăveşti istoria Londrei, de la întemeiere până în prezent, poate părea lucru dificil. Dar romanul lui Bob Garcia este un pariu câştigat, o misiune de care s-a achitat cu incontestabilă virtuozitate. 

Ai impresia că Bob Garcia a trăit vreme de secole în Londra, din timpurile când metropola nu era decât o adunătură de colibe şi până în secolul  XX, fiind impregnat de istoria, dar şi de fantasmele acestui oraş. Enigma lui Jack Spintecătorul este rezolvată de autor de o manieră mai mult decât genială. Iar capitolul unde apare William de Baskerville (personaj întâlnit şi în Numele trandafirului al lui Umberto Eco) este o mostră a talentului scriitoricesc al autorului.

        Cartea este mult mai mult decât o istorie romanţată a Londrei. Este un amestec unic de genuri, susţinut la fiecare pas de suspans, iar ritmul este de-a dreptul ameţitor. Cele treisprezece capitole se înlănţuie într-o manieră firească, dar fiecare conţine o doză proprie de emoţii, suspans şi ciudăţenii. Odată pătruns în angrenajul cărţii e imposibil să mai ieşi. La finalul ei, cititorul va avea impresia că se întoarce din infern.

Imposibil să mai vezi Londra cu aceiaşi ochi  după de i-ai citit „romanul“.

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Produs PrecomandaNu

Recenzii

Scrie propria ta recenzie

Faceti recenzie la: Londinos

Etichete produs

Foloseste spatii intre etichete. Foloseste apostrof (') pentru fraze.

  • Reduceri