Bine ati venit la Dinasty Books Proeditura si Tipografie

Mai multe poze

Detox Plan

Author: Jane Alexander

ISBN: 978-973-145-209-8

Fii primul care evalueaza acest produs.

24,30 RON

Reducere 35% la plata online cu card bancar prin EuPlatesc.ro

Disponibilitate: In stoc

Descriere pe scurt

Cât de toxică este viaţa ta în acest moment? Care zone ale vieţii tale provoacă această toxicitate? Răspunsurile sincere la aceste întrebări reprezintă primul pas pe calea detoxificării.

Descriere

Detalii

Detox plan

Planul tău de detoxificare

Cum să-ţi purifici corpul mintea şi emoţiile

Cât de toxică este viaţa ta în acest moment? Care zone ale vieţii tale provoacă această toxicitate? Răspunsurile sincere la aceste întrebări reprezintă primul pas pe calea detoxificării.

Viaţa de zi cu zi produce în organism mai multă toxicitate decât poate acesta suporta. Emoţiile negative, precum furia şi teama, adăugă o nouă provocare sistemului nostru imunitar. Se crează astfel un mediu optim apariţiei diferitelor afecţiuni precum durerile de cap, răcelile frecvente, gastritele etc. Nu intraţi în panică.

Urmând chestionarele din acesată carte, puteţi afla nivelul de toxicitate din organismul dumneavoastră, pentru a vă putea modifica stilul de viaţă conform planului de detoxifiere care vi se potriveşte...

- program de sfârşit de săptămână şi de patruzeci de zile

- respiraţie, stretching, yoga, chi kung, tai chi, elasticitate, mişcări intense, Pilates, Psychocalisthenics®, dans, ciclism

- transformarea locuinţei într-un mediu lipsit de toxicitate

- tehnici de eliberare a stersului şi de abordare a emoţiilor negative

- sfaturi pentru decongestionarea locuinţei, a locului de muncă, a minţii şi a trupului

Ceea ce este mai important în această lucrare, este abordarea pluridisciplinară, Jane Alexander nu se referă doar la corpul fizic, ci și la cel mental, lucrând la toate nivelele, asigurând astfel, o sănătate atât fizică, cât și mentală. În ciuda faptului că este vorba despre o lucrare complexă și cu multe informații, fiind bine structurată și documentată, este de o asemenea manieră alcătuită, încât este și foarte ușor de citit. Cu siguranță este o carte care merită să o citești și să-i urmezi sfaturile. Recomand cu plăcere această lucrare, considerând că poate fi de folos oricărui om interesat de sănătatea sa.

Prof. Dr. Teodor Vasile

Senior Visiting Professor, I.I.A.M.

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Produs PrecomandaNu

Recenzii

Scrie propria ta recenzie

Faceti recenzie la: Detox Plan

Etichete produs

Foloseste spatii intre etichete. Foloseste apostrof (') pentru fraze.

  • Reduceri