Bine ati venit la Dinasty Books Proeditura si Tipografie

Cupluri Celebre

Seteaza descrescator

6 Articol(e)

 • Pachet Colectia Cupluri Celebre

  Pachetul contine cate un exemplar din urmatoarele volume:

  Camille Claudel – Auguste Rodin

  Grace Kelly – Rainier al III-lea de Monaco

  Marcel Cerdan - Édith Piaf

  Daca achizitionati acest pachet beneficiati de o reducere suplimentara de 10%

  CIC0006
  58,32 RON
 • Camille Claudel – Auguste Rodin

  Camille Claudel şi Auguste Rodin – două spirite neliniştite, două genii ale sculpturii… Soarta a vrut ca cei doi să se întâlnească… Camille descoperă foarte curând că maestrul Rodin nu-i este indiferent, iar Rodin „sculptorul bărbos“, simte, la rândul său că înflorea în preajma tinerei sale asistente. El, autodidactul, care nu învăţase arta la şcoală, chiar suferea de un complex de inferioritate în preajma tinerei Camille, o persoană atât de cultivată.

  CIC0005
  21,60 RON
 • Grace Kelly – Rainier al III-lea de Monaco

  Născută într-o familie de origine irlandeză, Grace Kelly a plecat la New York în 1947 şi a intrat la Academia de Arte Dramatice, fiind în acelaşi timp manechin pentru a-şi finanţa studiile; doi ani mai târziu a debutat pe Broadway. A jucat în câteva filme şi, în 1953, a devenit actriţa preferată a lui Alfred Hitchcock. În 1955, a primit Premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă în filmul The Country Girl.  Invitată de onoare la Festivalul de la Cannes, îl întâlneşte pe suveranul principatului Monaco, iar în ziua de 18 aprilie 1965, Grace Kelly se căsătoreşte cu prinţul Rainier în  catedrala din Monaco, sub privirile a treizeci de milioane de telespectatori de pe întreg mapamondul.

  Star de legendă, Grace Kelly a avut un destin la care încă mai visează multe femei. Moartea accidentală a făcut din ea un mit, o icoană în întreaga lume.

   

  CIC0004
  21,60 RON
 • Marcel Cerdan - Édith Piaf

  Pumnii lui Marcel Cerdan fac ravagii în ringurile din Africa de Nord, din Franţa şi din Europa. Glasul divinei Édith Piaf vrăjeşte inimile pe scenele de music hall din Paris. "Bombardierul marocan" şi "Micuţa Piaf", Marcel şi Édith, nu au decât un singur vis – să cucerească America. Şi-l vor realiza împreună.

  CIC0003
  21,60 RON
 • Cupluri celebre

  Cine n-a cunoscut acea secunda magica, acea clipa de vesnicie in care viziunea neasteptata a celui mult asteptat fulgera, provoaca stupoare si indoiala, paralizeaza la propriu? Cine n-a trait niciodata dragostea la prima vedere?

  CIC0001
  25,92 RON
 • Camilla & Charles

  Anuntul a luat lumea intreaga prin surprindere, si e foarte bine asa! Pe 8 aprilie 2005, la Windsor, Charles, mostenitorul tronului Angliei, se va casatori, in sfarsit, cu Camilla Parker Bowles, prima si singura lui mare dragoste.

  CAL0001
  16,92 RON

  Nu este in stoc

Seteaza descrescator

6 Articol(e)

 • Reduceri

Nu exista produse conform criteriilor selectate.