Bine ati venit la Dinasty Books Proeditura si Tipografie

Yogananda

Colectia Yogananda

Seteaza descrescator

3 Articol(e)

 • Karma si reincarnarea

  În timp ce vei explora noţiunile de karma, moarte şi reîncarnare din paginile acestei cărţi, vei descoperi că fiecare temă are multe să te înveţe despre cum să faci faţă zilnic vieţii tale. În plus, pe măsură ce te afunzi în aceste pagini, vei găsi un simţ al direcţiei mai clar şi o bucurie interioară care îţi îmbogăţeşte viaţa
  #1
  16,00 RON
 • Cum sa fii fericit tot timpul

  Maestrul Paramhansa Yogananda (1893 – 1952) este poate unul dintre cei mai cunoscuţi şi adoraţi Maeştrii de Yoga ai secolului XX, fi ind unul dintre primii învăţători care au adus Yoga în Occident. Yogananda ne vorbeşte despre o experienţă interioară directă cu Divinitatea, denumită de el „Realizarea sinelui”. Yogananda a dăruit învăţături care îţi pot îmbogăţi viaţa cu inspiraţie Divină şi care îţi pot călăuzi paşii pe Calea evoluţiei spirituale. Învăţăturile sale sunt universale şi oferă o metodă practică de trezire interioară.

  Teodor Vasile, D. Sc., Ph.D., Psy. D.

  2002
  19,00 RON
 • Esenta realizarii Sinelui

  „Realizarea Sinelui este cunoaşterea tuturor părţilor corpului, minţii, sufletului, pe care acum le ai în posesie din regatul lui Dumnezeu; înseamnă că nu trebuie să te rogi ca să vină la tine; că omniprezenţa lui Dumnezeu este omniprezenţa ta; şi că tot ceea ce trebuie să faci este să-ţi îmbunătăţeşti cunoaşterea.”

   

  CAL0024A
  21,60 RON

  Nu este in stoc

Seteaza descrescator

3 Articol(e)

 • Reduceri

Nu exista produse conform criteriilor selectate.