Bine ati venit la Dinasty Books Proeditura si Tipografie

Mai multe poze

Calatoria in timp si Experimentul Philadelphia

Author: Ray Cummings

ISBN: 978-973-145-066-7

Fii primul care evalueaza acest produs.

14,00 RON

Reducere 35% la plata online cu card bancar prin EuPlatesc.ro

Disponibilitate: In stoc

Descriere pe scurt

Experimentul Philadelphia, care a avut loc în ziua de 12 august 1943, este o experienţă efectuată de Marina americană, în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, în scopul obţinerii invizibilit...

Descriere

Detalii

  Experimentul Philadelphia, care a avut loc în ziua de 12 august 1943, este o experienţă efectuată de Marina americană, în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, în scopul obţinerii invizibilităţii vaselor militare în faţa radarului. Experimentul s-a bazat pe principii şi tehnologii concepute de câţiva mari cercetători din vremea aceea.

    Dar ce s-a întîmplat cu adevărat în cursul Experimentului Philadelphia? A călătorit Eldridge în timp şi spţiu?

    Locul efectiv unde a fost vasul în timpul întoarcerii lui la un portal precedent, poate în cursul unui episod de teleportare, este impresionant şi important. Se poate ca el să fi fost într-o altă dimensiune sau o realitate alternativă care nu era preexistentă, ci alimentată sau creată de energia degajată în experiment. Similar, se poate ca savanţii să fi generat din greşeală ceea ce în Star Trek s-ar numi o „bulă warp“, o sferă care, cel puţin în acest caz, conţine imitaţii ale unui segment din mediul ambiant al obiectelor, o construcţie oarecum holografică.

    S-ar putea să fie nevoie încă de multă reflecţie asupra ce se întâmplă exact: a devenit vasul şi intangibil? A creat experimentul, dintr-o neglijenţă, fabulosul „dispozitiv de camuflare-defazare“ care apare în Star Trek?

    Oricum, fie că este aşa sau altfel, ipotezele merită toată atenţia. Nu sunt doar cheile noastre către autenticitatea relatării iniţiale sau a oricăror relatări ulterioare ale Experimentului Philadelphia, ci pot fi chei importante către înţelegerea şi stăpânirea acestor procese fizice

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Produs PrecomandaNu

Recenzii

Scrie propria ta recenzie

Faceti recenzie la: Calatoria in timp si Experimentul Philadelphia

Etichete produs

Foloseste spatii intre etichete. Foloseste apostrof (') pentru fraze.

  • Reduceri

Nu exista produse conform criteriilor selectate.