Bine ati venit la Dinasty Books Proeditura si Tipografie

Autoritati netulburate

Seteaza descrescator

4 Articol(e)

 • Afirmatii pentru autovindecare (editie de lux)

  Afirmaţia reprezintă formularea unui adevăr pe care încerci să ţi-l însuşeşti în viaţă. S-a spus că suntem ceea ce mâncăm. Ar fi mai adevărat să spun: „Suntem ceea ce gândim.“ Pentru că minţile noastre exprimă şi, de asemenea, influenţează realitatea a ceea ce suntem mult mai mult decât o fac trupurile noastre. Gândurile noastre ne influenţează, într-o mare măsură, până şi starea de sănătate fizică.

  CINC0017
  29,70 RON
 • Meditatia pentru incepatori

  Învaţă secretele meditaţiei profunde, pline de bucurie!
  CINC0016
  14,40 RON
 • Viata lui Ramakrishna

  Viata lui Ramakrisna este primul volum din eseul despre mistica si actiunea Indiei vii, al doilea volum fiind Viata lui Vivekananda si evanghelia universala.
  CAN0001
  21,96 RON
 • Atlantida

  Înlantuirea riguroasa a faptelor revelate în aceste „lecturi“, care se esaloneaza pe o durata de mai bine de douazeci de ani, este stupefianta, cu atât mai mult cu cât se refera la sute de „entitati“ diferite. Aceste relatari îl vor duce pe cititor foarte departe în trecut, în preistorie, mit si legenda, si, de asemenea, în viitorul îndepartat sau imediat, viitor in miscare, viitorul unor mutatii mai mult decât tulburatoare. Indiferent ca sunteti amator de SF, de romane de anticipatie, de istorie, curios, interesat de psihism sau, simplu, pasionat de relatari captivante, veti gasi în aceste pagini un concept în întregime nou al aparitiei omului pe Pamant, al evolutiei sale, al raporturilor cu Dumnezeu si cu semenii sai.
  145-080-0
  21,00 RON

Seteaza descrescator

4 Articol(e)

 • Reduceri

Nu exista produse conform criteriilor selectate.